Over mij

 

Ik ben Willeke, getrouwd met Adrian en moeder van Samuel, Abel en Jona. Samen zorgen we voor onze paarden Duuk en Sterre en onze hond Bobbie. We wonen op een prachtige plek in de Betuwe, tussen het groen en de weilanden. Daar staan ook onze paarden aan huis.

 

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en afgerond. Daarna heb ik ruim tien jaar gewerkt als maatschappelijk werker in ambulante zorg en in 24-uurszorg.

 

Toen ik zwanger was van de jongste, besloot ik te stoppen met werken. Zo had ik de ruimte om met volle aandacht thuis te zijn bij mijn drie jongens in een hectische tijd. Door de ruimte en afstand van werk kon ik ontdekken waar mijn passie echt lag.

 

In mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij twee dingen die belangrijk zijn voor me. Enerzijds mijn kinderen en de manier waarop ik ze opvoed en met ze communiceer. Anderzijds iets waar mijn hart als klein meisje al sneller van ging kloppen: paarden.

 

Vanaf 2017 ben ik gecertificeerd trainer in Gordon Communicatie (Effectief communiceren met kinderen, meer informatie kun je vinden op https://www.gordontraining.nl/de-gordon-methode/)

 

En nu kan ik mijn passies voor mensen en paarden combineren met elkaar.

 

Inmiddels ben ik Equine Assisted Coach (paardencoaching). Ik volgde mijn opleiding aan Educatief Centrum Keulseweg, dit is een door de NOBCO  geaccrediteerde opleiding. Als paardencoach ben ik geregistreerd bij KREAC (Kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaching).

 

Als mens ben ik stabiel, flexibel, bedachtzaam en enthousiast.
Van mensen met wie ik gewerkt heb, krijg ik terug dat ik gemakkelijk contact maak, mensen zich op hun gemak laat voelen, authentiek ben en zonder oordeel kan luisteren.