Reviews

 

 

Een tijdje geleden een coachsessie gedaan bij Willeke.
Ik werd hartelijk ontvangen en Willeke luisterde betrokken naar mijn verhaal.
Ik vond het eerst wel wat spannend omdat ik het paard niet kende natuurlijk.
Willeke nam de tijd en zorgde ervoor dat ik me veilig bleef voelen.
Langzaam kreeg ik meer vertrouwen en door de vragen die Willeke stelde kreeg ik antwoorden die me verder hielpen in m’n proces.
Het ‘werken’ met het paard was fantastisch! Het maakte veel los bij me en dat gaf heling.
Een fantastische ervaring die me verder heeft geholpen in het proces waar ik inzat.
Hinke Makkinga

 

 

Ik vond de eerste kennismaking als coachee met Willeke, Duuk en Sterre een zeer indrukwekkende ervaring. De rust en aandacht die ik ervaren heb bij Willeke, waren heel helpend om me kwetsbaar op te kunnen stellen. Het lukte me om helemaal in het moment te zijn en de gevoelens te voelen die ik lang weggedrukt had. De momenten dat de paarden bij me kwamen, vond ik telkens heel ontroerend. Hun toenadering was voor mij een teken dat ik geaccepteerd word ook wanneer ik veel verdriet voel.
Reka Incze

 

 

Na afloop van een uitdagende samenwerkingsopdracht met het paard, stelde Willeke en haar collega ons vragen die helpend waren bij het reflecteren op onze samenwerking. We ontdekten dat dingen die tijdens de coachsessie gebeurden, herkenbaar zijn in onze privésituatie. Kortom: het was een leerzame, spiegelende ervaring om met behulp van een coach én een paard het gesprek aan te gaan!
Gijsbert & Petra

 

 

Vandaag een coachingsessie gedaan bij Willeke.
Ik vond het een hele mooie ervaring. Sterre, een heel lief paard, gaf mij inzicht in het nemen van hindernissen.
Het gebeurt terwijl je bezig bent en je ervaart hoe een paard door haar reacties je inzicht geeft.
Willeke is een fijn persoon die mij rustig zelf liet ontdekken wat het paard laat zien. Ze stelt de juiste vragen en creëert een prettige sfeer waarin je echt een bijzondere ervaring en nieuwe inzichten kunt op doen.

Christie van Dijken

 

 

Een tijdje terug een coaching sessie gedaan bij Willeke. Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Verrassend hoeveel inzichten het werken met de paarden mij verschafte. Inzichten waar ik in de dagelijkse praktijk mee verder kan. Willeke stelt zich respectvol, neutraal en vragend op. Ze laat jou zelf tot inzichten komen. De rust, ruimte en mooie omgeving helpt natuurlijk ook mee.

Annemarie Stam